NYOSZ-HÍREK

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Ha nem kezdődik párbeszéd, ősszel pártot alapít a NYOSZ

A nyugdíjasok több mint fele a létminimum alatt él Magyarországon. A Nyugdíjasok Országos Szövetsége ezért most felmérést végez tagjai körében,melynek alapján időspolitikai modellt készít. Ezt szánják tárgyalási alapnak a kormányzattal való tárgyalásokon. Ha érdemi párbeszéd nem alakul ki, ősszel megalakul az új nyugdíjas párt. Részletek a 168 óra cikkében.

Sétával emlékeztek meg a tüdőgyulladás világnapjáról a nyíregyházi nyugdíjasok

“Az ember mindent nélkülözhet, csak a másik embert nem. Különösen a betegségben tanuljuk meg, milyen nagy szükségünk van a másik emberre”.

(Paul Valéry)

 

 

Mint ismeretes, a tüdőgyulladás egy nehezen kezelhető, súlyos, életveszélyes betegség. Világszerte a legtöbb halálesetet okozza a gyermekek, az idősebb korcsoportok és a súlyos betegségben szenvedők körében. A Légúti Betegek Országos Egyesülete a Tüdőgyulladás Világnapja alkalmából arra figyelmeztet, hogy a fertőzések, a betegség megelőzésével akár egy kisváros teljes lakosságát is megmenthetjük évente Magyarországon.

 

NYOSZ felhívás – Ki lesz az év nagyija?

A NYOSZ az idén először meghirdeti „Az Év Nagymamája” és „Az Év Nagypapája” pályázatot általános iskolai tanulók számára. A részletes kiírást itt olvashatja.

Évzáró a NYOSZ-ban

A NYOSZ tagszervezetei elnökeinek szokásos évzáró értekezletével egy időben került sor a szövetség kiváló aktivistáinak elismerésére 2015. december 16-án.

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.