ÉLETMESE

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Nemzedékeket tanít itthon és a nagyvilágban

Folyton úton van, s amerre jár, nemzedékeket tanít Szabó Karola szalmafonó, aki páratlan fantáziával alkotja meg remekműveit, legyen az egy szépen összeállított virágkompozíció, szalmakereszt, vagy ajtódísz. A nyugdíjas éveiben is aktív művész rátalált arra a foglalatosságra, amelyben alkotói vágya kiteljesül: tanít, dolgozik, utazik, emígy megvalósíthatja jóformán minden álmát.

Andrea „receptje” az állandó sport, a rendszeres mozgás

A győri Fügi Andrea egy év készülés után, 62 évesen teljesítette a nagyatádi eXtremeMan névre keresztelt Ironmant:  3,8 km-t úszott, 180 km-t kerékpározott, majd  lefutott egy maratont.  Rokonai  igazi meglepetéssel várták:  nem messze győri lakóhelyétől óriásplakáttal köszöntötték,  - roppant büszkék édesanyjukra, illetve a nagyira. Sok éve az uszodában találkoztunk, akkor a család több tagja rendszeresen sportolt és sikert sikerre ért el a versenyeken. Andrea élete ebben semmit nem változott, mi több kivételes teljesítményeket ér el, - legutóbb országos bajnok lett.

Győri papucsok az afrikai árvaházban -Nagymamaként vállalt tanzániai missziót

Eddigi élete során is sokféle gyűjtést, missziós feladatot vállalt az ikrényi Stipsits Ibolya, így aztán szinte természetes volt, hogy amikor a világhálón rátalált az Afrika Alapítvány felhívására, elhatározta, hamarosan missziót vállal. Családját is megtalálta mindig az önkéntes munka, így aztán a hozzá legközelebb állók is szinte természetesnek vették, hogy Ibolya egy kisebb csoporttal  nekivág a forró kontinensnek. Élményeiről kérdeztük.

Ki látta Micit?

Képek tanúsága szerint Mici, a teknős nyugalomban, boldogságban élt a Horváth családban, ahol még mindig hisznek a csodában és hazavárják.

Már vagy tizenöt éve egy baleset következményeként tűnt el Mici, a család kedvence. Elvesztését sem a róla gondoskodó Horváth szülők, sem pedig gyermekeik nem dolgozták fel, – az ékszerteknős ugyanis egyedülállóan kötődött mindennapjaikhoz.                                                                                                                                 

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.