ÉLETMÓD

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Természetesen a szúnyogok ellen

Bár a boltokban számtalan fajta szúnyogriasztó kapható, a nyarat megkeserítő apró vérszívók ellen vegyszermentes házi szerekkel is védekezhetünk. A házipatika.com cikkében megtalálja,milyen növény, olaj űzi el a szúnyogokat.

Vigyázzunk a napozással!

Az elmúlt másfél évtizedben megduplázódott a bőrrákos megbetegedések száma Magyarországon - hívta fel a figyelmet az Országos Közegészségügyi Intézet szakértője a napozás veszélyeire. Bár a napfény valóban sok pozitív hatást is gyakorol a szervezetünkre, az elmúlt napokban több helyen is megjelent véleményeket, melyek szerint a napozás teljesen veszélytelen a tudomány és a tapasztalat már rég cáfolta. Ezért azt tanácsolják, 11 és három óra között, amikor az UV sugárzás a legerősebb, semmiképp ne tartózkodjunk a napon! Részletek a csalad.hu oldalán.

TORNÁSZIK A GYÖNGYÖSI IDŐSEK KLUBJA

Régi vágya és kívánsága volt a Gyöngyös, Visonta utcai Idősek Klubja tagjainak; rendszeres mozgás gyakorlati végrehajtása. Ez 2016-ban teljesült, mert rendszerességgel bevezetésre került gyógytorna mint foglalkozás. Először csütörtöki, majd pénteki napokon szakképzett gyógytornász foglalkozik a klub tagjaival, amit esetenként kiegészít gondozóink által tartott torna.

7 mesés fürdő - nyugdíjas akciókkal

A termalfurdo.hu 7 csodás wellnes szállodát gyüjtött össze, ahol a nyugdíjasok egész évben akciósan pihenhetnek. Matyóföld? Duna part? Hajdúszoboszló? Nehéz választani...

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.