ÉLETMÓD

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

TORNÁSZIK A GYÖNGYÖSI IDŐSEK KLUBJA

Régi vágya és kívánsága volt a Gyöngyös, Visonta utcai Idősek Klubja tagjainak; rendszeres mozgás gyakorlati végrehajtása. Ez 2016-ban teljesült, mert rendszerességgel bevezetésre került gyógytorna mint foglalkozás. Először csütörtöki, majd pénteki napokon szakképzett gyógytornász foglalkozik a klub tagjaival, amit esetenként kiegészít gondozóink által tartott torna.

7 mesés fürdő - nyugdíjas akciókkal

A termalfurdo.hu 7 csodás wellnes szállodát gyüjtött össze, ahol a nyugdíjasok egész évben akciósan pihenhetnek. Matyóföld? Duna part? Hajdúszoboszló? Nehéz választani...

Idősotthon? Rokonnak nem, saját magunknak igen

Egy friss felmérés szerint 100 magyarból mindössze 4 tervezi, hogy idősotthonba helyezi el hozzátartozóját. Ugyanakkor a megkérdezettek több mint fele gondolja úgy, hogy szükség esetén idősotthonba költözik. A felmérés további részleteiről az eletforma.hu-n olvashat.

83 esztendősen is világbajnok!

Huszka Mihály súlyemelő pályafutása még az ötvenes években kezdődött. A most 84. évében járó sportember ma is szenvedélyesen szereti és űzi kedvenc sportágát. Karrierjéről, kalandos életéről és a "nyugdíjas" évekről a jochapress.hu-n olvashatnak vele interjút.

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.