NYOSZ-HÍREK

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Évzáró a NYOSZ-ban

A NYOSZ tagszervezetei elnökeinek szokásos évzáró értekezletével egy időben került sor a szövetség kiváló aktivistáinak elismerésére 2015. december 16-án.

A program első részében az aktuális munkafeladatok megbeszélésére került sor. A jelenlévők meghallgatták Némethné Jankovics Györgyi NYOSZ elnök tájékoztatását a 2015. év munkájáról, körvonalazták a 2016-os év rendezvénytervét, megvitatták a pályázati forrással rendelkező 2016-os akció tervezett lépéseit az „Év Nagymamája, Nagypapája” programról, a Generációnk magazin előfizetéséről, illetve a NYOSZ kedvezménykártya tervekről. Ezt követően elismerések átadására került sor , majd szerény vendéglátással, beszélgetéssel, közös vidám énekléssel kívántak áldott, békés karácsonyt és jó egészséggel, több derűvel kísért új évet egymásnak a NYOSZ vezető aktivistái.

A szövetség elnöksége 2015-ben 13 vezetőnek, nyugdíjas aktivistának ítélte oda a NYOSZ díszoklevelét és a vele járó jutalmat. Ők, a nyugdíjas közéletben ismert, fáradhatatlan emberek, a korosztályi érdekvédelem sokoldalú aktivistái és értő gondozói, akiket lelkes feladat vállalása, felelős helytállása és megtartó hűsége környezetének legkiválóbb nyugdíjas vezetőjévé tett. Hálával köszönjük meg a Közjónak adott óráikat, a sikert kovácsoló tetteiket, a minket gazdagító gondolataikat, önzetlen, példamutató szorgalmukat, kitartó munkabírásukat,  az országos ügyek iránti nyitottságukat. A személyüket megérdemelten övező tisztelethez és elismeréshez a Nyugdíjasok Országos Szövetsége díszoklevéllel is csatlakozott.

Kitüntetettjeink:

 

1. Szrenka Pálné – Békés megye

 

2. Beke Károly - Székesfehérvár

 

3. Fincziczki Istvánné – Borsod-Abaúj-Zemplén megye

 

4. Cseh Andrásné - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

 

5. Máriássi István – Hajdú-Bihar megye

 

6. Varga Ferenc – Tolna megye

 

7. Dr. Dudás Jenőné – Pest megye

 

8. Szöllősi Károlyné – Bács-Kiskun megye

 

9. Puskásné Tófeji Valéria – Veszprém megye

 

10. Peimli Rudolfné – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

 

11. Siska Jánosné – Heves megye

 

12. Sztárcsevity Ervinné – Tolna - megye

 

13. Baghy Dezsőné – Csongrád megye

 

Idén 2015. december 4-5-én került megrendezésre a SIMA Csarnokban a Nyugdíjas Expo, melyre ez úttal is meghívást kapott a Nyugdíjasok Országos Szövetsége. Ez a lehetőség számunkra egyrészt azt jelenti, hogy a szövetséghez tartozó nyugdíjasok kedvezményesen tekinthetik meg azoknak a cégeknek a bemutatkozását, kiállítását, amelyek– mint szolgáltatók, vagy gyártók, esetleg forgalmazók – elsősorban a nyugdíjasokat tekintik vevőiknek, és az expo alatt személyesen is találkozni kívánnak ezzel a körrel. Ami tán ennél is fontosabb, hogy a expo lehetőséget nyújt a szövetség bemutatkozására is – a kortársak, és a gazdasági szféra érdeklődői számára egyaránt.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be!

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.