HÍREK

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Szeretet és békesség órái az Aba-Novák Kulturális Központban

Szolnokon ünnepi gálaműsorral köszöntötte a városi klubok nyugdíjasait az Aba-Novák Kulturális Központ (ANAKK). Az intézmény igazgatója köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a város nyugdíjas klubjai és a Kulturális Központ között évek óta kiváló a kapcsolat, amiben csak lehet segítik és támogatják egymást. Molnár Lajos Milán elmondta miért is kell az idősekre mint jövőnk hordozóira gondolnunk. „Önök a mi jövőink, mert ha nem vesszük át a tapasztalataikat, akkor a legnagyobb hibát követjük el a jövőnkel szemben“.

 

  A Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete 2000 óta, 17 éve segíti az ANAKK és a város rendezvényeit, őrzik a kiállításokat.

Idén 18 nyugdíjas klub 180 kiállítási napon 1300 munkaórában, több mint 300 fő őrizte a kiállításokat önzetlenül. Ez a jól szervezett, összehangolt kapcsolat, országosan egyedül álló.

 

Deák Jánosné a városi nyugdíjas klubok egyesületének elnöke megköszönte, hogy a Kulturális Központ lehetőséget biztosít térítés mentesen kéthavonta megrendezésre kerülő „Derűs órák“ zenés táncos rendezvényre, valamint a havonta megtartott Egészségügyi Kis Akadémia előadásaira ( az évet a 105. előadással zártuk), továbbá mind azt a sok előadást melyen tiszteletjeggyel itt lehettünk.

 Végh Miklós református lelkész a karácsonyról a boldogság kereséséről beszélt.

  Szalay Ferenc polgármester Városi Idősügyi Tanács elnöke úgy, mint minden más nyugdíjas rendezvényen hangsúlyozta, hogy a város sokat köszönhet a nyugdíjasainak. “ A jelenlévők példa arra, hogy kortalan a segítség nyújtás“.

  Az ünnepi műsort a Magiszter Fényes Adolf Szolnoki Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium ének és tánc csoportja karácsonyi éneket és betlehemes bábjátékot mutattak be nagy sikerrel. Szép koreográfiájukat, tehetséges előadásukat a közönség nagy tapssal jutalmazta.

  Az ünnepi előadáson a városi nyugdíjas egyesület 21 klubjából 349 fő vett részt, ezen kívül a fellépők szülei és vendégek is gyönyörködhettek a szép ajándék műsorban.

  A Kulturális Központ teával, forralt borral megvendégelte a közönséget és ajándék csomaggal is kedveskedett.

Blazsek Zsuzsanna

szerkesztő

http://aktiv-szolnoki-nyugdijasok.webnode.hu/

Hozzászóláshoz jelentkezzen be!

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.