HÍREK

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Idősek Klubja a Madárijesztő szépségversenyen

Egy Madárijesztő szépségversenyen szereplni, nagy kihívás. Amikor erre neveztünk, a nagy vidámságban minden klubtagnak volt saját ötlete és elméleti ígérete, hogy aktívan részt fog venni a munkában vagy különböző kellékek hozatalával.

A klubtagságból mindenkinek volt különböző „alkotó” ötlete és művünk gondolati elkészítésének csak a rendelkezésre álló alapanyagok szabhattak határt. Az utolsó pillanatra, de határidőre a saját erőnkből, nagy fantáziával készítettük el a Madárijesztőnket.

Megünnepelendő és a jó hangulatot illusztrálandó, közös fényképet is készített a klub tagsága Madárijesztőnkkel.

Művünket - nem kis bonyodalmakkal - felszállítottuk a megmérettetés helyszínére. Akivel szembe találkoztam a Gyöngyös városában, mindenki jól megnézett, mert azt hitték, hogy már a szüreti must ártott meg valakinek és azt viszem. Mátrai Művelődési Központban a többi 14 db Madárijesztővel együtt szakavatott zsűri bírálta el.

A legnagyobb meglepetésünkre Madárijesztőnk Különdíjat nyert !Ezzel együtt járt édesség, bor és oklevél, melyet kifüggesztettünk a faliújságunkra.

A szebbnél szebb és fantáziadús műveket természetesen megtekinthette a Mátrai Szüreti Fesztivál közönsége és aki figyelt az a Városi Televízió adásában is láthatta.

Minden Madárijesztő a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál eseményei, programjai lezárultával a „Szüret anno…” fotótárlat kiegészítője lett.

Összességében a Gyöngyös, Visonta úti Idősek Klubja tagjai  jól érezték magukat, nagyon jól szórakoztak a gyöngyösi, Mátrai Szüreti Bornapok és Fehérbor Fesztivál ezen – szórakoztató -programján.

Borsi Miklós

Hozzászóláshoz jelentkezzen be!

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.