HÍREK

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Természetfotó-kiállításon a gyöngyösi Idősek Klubja

Amikor az időjárás megengedte, azonnal azon gondolkodott a Gyöngyös, Visonta úti Idősek Klubja tagsága; milyen közösségi rendezvényen vehet részt. Újra tájékozódtunk a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központ havi programjából és kiválasztottuk a meglátogatandó kiállítást. „Társam a Mátra” című természetfotó-kiállításra esett a választás.

 

A klub gondozói folytatták a rossz időjárás miatt abbamaradt – félbeszakadt – hagyományokat, és a reggeli indulás előtt zsíros kenyér, paprika, retek, valamint finom langyos tea várta az indulókat.

 A fotókiállításon a FM ASZK-Mátrai Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola és Kollégium 3 diákja mutatta meg; hogyan látja a Mátrát, az erdőt…

 

Báder Gábor, Ivády Bence és Samodai Szabolcs ifjú korához képest értő – szakértő – szemmel járta a mátrai erdőt. Ez a „szem” amely meglátta az erdő szépségeit irányította a diákok agyát és fényképezőgépének keresőjét. Így más is megláthatja/megláthatta az erdő rejtett szépségeit a – bizonyára nagyon sok fényképből kiválasztott – a kiállításra érdemesítetteken át.

Láthattunk „csak” természetképet, mely a Mátra faunáját mutatta meg, valamint láthattunk „élőképet” amely valamilyen vadon élő állat segítségével közölte művészi mondanivalóját.

Nagyon érdekes volt viszont látni fiatalkorunk kiránduló, valamint természetjáró helyeit. Ugyan ilyen érdekes volt a vadvilág élethű ábrázolásmódja. Mindannyiunkban kellemes emlékeket idéztek fel a bemutatott természeti helyek és nemkülönben a megmutatott állatok képei. Mindegyik klubtagunk azonnal az Öreg néne őzikéje mesére gondolt az őzike látványától…

 

Összességében az érdeklődő idős- és szépkorú klubtagság ismét eredményesen töltötte el délelőttjét amit a közös csoportképünk is megmutat.

A Gyöngyös, Visonta úti Idősek Klubja tagjai tartalmas művészi élményben részesültek.

 

Borsi Miklós

klubtag

 

Gyöngyös, Visonta úti Idősek Klubja

Hozzászóláshoz jelentkezzen be!

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.