HÍREK

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Szolnoki farsang

A Derűs órák, nyugdíjasok zenés, táncos délutánja farsangi mulatság jegyében telt az Aba-Novák Kulturális Központ aulájában. A kulturális központ immár 17. éve biztosítja a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesületének ezt a lehetőséget.

 

20 nyugdíjas klub képviseletében százan voltunk. A rendezvényünkön részt vett Szabó István alpolgármester és Szabó Lívia a Városi Idősügyi Tanács titkára. Deák Jánosné az egyesület elnöke köszöntötte a vendégeket, majd szólította farsangi felvonulásra a jelmezeseket. Klubtársainknak olyan jól választott jelmezeik voltak, hogy nem ismertük fel őket. Egymás után jöttek: Arab sejk, folyamatosan beszélt arabul, tudott arabul,segítette őt a kezébe rejtett diktafon (Deák György Polgári klub). Bevonult a dáma nagy estélyiben  kecses léptekkel (Bazsó Jánosné Baross klub). Ez után Zoli bohóc trampli járása, hatalmas cipője nagy derültséget keltett (Terjéki Béláné Tisza Kertváros klub). Megérkezett a kéményseprő teljes felszerelésben (Csikós Imréné II. Rákóczi F. klub). Megnyugtatott mindnyájunkat Deák Jánosné, hogy „biztonságban vagyunk, vigyáz ránk“ a Terror Elhárító csoport egy tagja, aki félelmetes játék fegyverrel biztosította jó hangulatunkat (Menkó Mihályné Szivárvány klub). Banyának ilyen fürgét ritkán lát az ember, aki táncol, verset mond (Fekete Andrásné Baross Klub) Meglepődtünk mikor levették álarcukat.  A műsor kezdetén Majoros Jánosné tárogatón játszott nagyon szépen, közkívánatra még alkalmunk volt hallgatni kuruc nótákat a délután folyamán, a hangszer hangja betöltötte az aulát. Többen énekeltek is a muzsika hangjára. Csikós Imréné verset mondott, Deák György tangóharmonikán játszott mindnyájunk örömére. A farsangi mulatságon fellépő jelmezeseket, szereplőket kis ajándékkal jutalmazta az egyesület elnöke.

Ez után elkezdődött a táncos mulatság. A tombola sorsolás sem maradhatott el. A polgármester és az alpolgármesterek ajándékai mellett  kávé, tea, édesség, hasznos és praktikus tárgyak kerültek kisorsolásra.

 

Hozzászóláshoz jelentkezzen be!

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.