CÍMLAPSZTORI

BEJELENTKEZÉS

Banner3

 

Idősek Klubja a Mátrai Borvirtuson

Idén ősszel a Gyöngyös, Visonta úti Idősek Klubja tagsága úgy döntött, hogy még aktívabban vesz részt a Gyöngyös Városa által szervezett közösségi rendezvényeken. Ezt hagyományteremtő szándékkal valósítottuk meg.

 

Aktívan részt kívántunk venni a fő rendezvényen; a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál eseményein, programjain.

Ennek első mozzanatán – prológján –  klubtagság megtekintette a „Szüret anno...”fotótárlatot.(lásd korábbi cikk)

A rendezvények és szereplésünk csúcspontja a II. Mátrai Borvirtuson való csapat részvétel volt. Ezen a résztvevők mindösszesen 11 fajta sportszámban mérték össze tudásukat, képességüket. Csapatunk kapitánya a Berzsényi Tamásné Klubvezető volt, míg a többi gondozó a technikai segítséget biztosította. Természetesen mi mindent megtettünk az eredményes szereplésért a vizesvödör váltóban, talicska váltóban, mocsárjáráson, célba dobással karikával és labdával, hordógörgetés váltó számokon át a lopóval való borvétellel bezárólag. Idősek Klubja csapata a többi csapattól, valamint közönségtől való sportszerű és hangos buzdítást kapva minden versenyszámot eredményesen teljesített. Az eredményünket kissé befolyásolta, hogy a többi csapat átlag életkora kb. fele volt a miénknek, valamint, hogy a többiek már első alkalommal is részt vettek a versengésen. A küzdeni akarásunk, esetenként erőnk és képességünk feletti harcos kiállásunk és szellemünk a csapatversenyben IV. helyet eredményezett a II. Magyar Borvirtus játékos vetélkedőn.

 

Számunkra eredményes szereplésünket örömmel örökíttette meg a csapat, a kapott oklevelet természetesen kifüggesztettük a klubban.

Az eredmény fényében már most elhatároztuk a következő Mátrai Szüreti Fesztiválon való ismételt és aktív részvételünket.

Elhatároztuk ezt annak ellenére, hogy a város honlapján – gyongyos.hu – közzétett szüreti fesztivál 202 fényképe közül egy sem mutatta be a II. Mátrai Borvirtust.                                           

Összességében a Gyöngyös, Visonta úti Idősek Klubja tagjai -csapat tagok és a szurkolók – jól érezték magukat, valamint nagyon jól szórakoztak a gyöngyösi, Mátrai Szüreti Bornapok és Fehérbor Fesztivál rendezvényein. 

Borsi Miklós

Hozzászóláshoz jelentkezzen be!

KIADÓ

Szenior 2003 Kft.
1074 Budapest,
Szövetség utca 9.
generacionk@generacionk.hu
36.1.210.0326
GYORSLINKEK

Hírek
Egészségünkre
Archívum
Téma
Postabontás
Kapcsolat

Copyright © 2015. GENERÁCIÓNK Minden jog fenntartva.